13 Ekim 2010 Çarşamba

Mükemmel iç çamaşırı gardırobu için!


Herkesin gardırobunda yer alması gereken olmazsa olmaz parçalar…

Mağazalarda çok fazla iç çamaşırı alternatifi var ve aralarından seçim yapmak çok zaman alıyor, işte çözüm: Herkesin gardırobunda yer alması gereken olmazsa olmaz parçaları açıklıyoruz.

1 KÜLOTLAR VE KAŞKORSELER

Bunlar, seksi ama aynı zamanda derli toplu bir siluet yaratan klasik iç çamaşırlarıdır. Ekstra rahatlık için, yumuşak ipeklerden streç mikrofiber kumaşlara uzanan birçok doku alternatifiniz var. Onları transparan elbise ve bluzların içine giyin, ama vücudunuzu gereğinden fazla sergilememeye dikkat edin.

Sevgililer günü için en seksi hediye!

2 DİKİŞSİZ SÜTYEN

Bu parçanın vazgeçilmez olmasının bir nedeni var: iyi bir dikişsiz sütyen, vücuda adeta kalıp gibi oturur ve daracık bir tişört ya da süper seksi bir anvelop elbise giyseniz bile asla iz yapmaz. Siyah, ten rengi ve beyaz renkle rini alın. Ve unutmayın, insanlara vücut hatlarınızı göstermelisiniz, iç çamaşırınızın girinti çıkıntılarını değil.

3 DANTEL SÜTYEN

Dekoltenizi sergileyeceğiniz zaman mutlaka siyah dantel sütyen giyin. Çünkü hiçbir şey bu ikonik transparan parça kadar baştan çıkarıcı olamaz. Beyaz versiyonu size masum (ama çok da değil) komşu kızı görüntüsü verir. Eğer macera peşindeyseniz daha cesur tonlar seçin ve sütyeninizin kıyafetinizin dekoltesinden bir parça görünmesini sağlayın.

4 DİKİŞSİZ KÜLOT

İç çamaşırları vücudunuzu daha güzel göstermek içindir, tüm dünyanın dikkatini çekmek için değil. Doğru külot vücuda adeta bir eldiven gibi oturur. Rahat, kıvrımları saran ve özgüveninizi artıracak modelleri seçin.

5 KALIN KENARLI DANTEL TANGA

Evet, biliyoruz (teşhiri seven bazı hemcinslerimiz yüzünden) pek de iyi bir şöhrete sahip değil. Unutmayın, bu parçanın tüm özelliği – yani seksapeli ve iz yapmaması – eğildiğinizde pantlonunuzun bel kısmından göründüğü anda yok olur. Ama doğru giyildiği sürece kesinlikle gerekli bir parça, öyle ki, çoğumuz ondan başka iç çamaşırıyla rahat edemiyor.

Hangi burca hangi iç çamaşırı?

MASUM İÇ ÇAMAŞIRI

New Yorklu sosyetik Amy Larocca, koton çamaşırları tercih ediyor. ! Soğuk ve gri kış günleri için reçetem bellidir: Bol soslu spagetti, pofuduk bir yastık ve düşük belli, yüzde yüz koton bir ; Gap külot. Güzel iç çamaşırlarına bayılırım ve bunu ispatlayacak kadar geniş bir koleksiyonum var. Evimden fazla uzak olmayan, bedenimi ve zevklerimi çok iyi bilen, samimi ve cana yakın satış elemanlarına sahip olan La Petite Coquette’e bayılıyorum. Ayrıca bir sürü Hanky Panky marka düşük belli külotum var. Ama kaç tane g-stringim, streç şortum ve dantel iç çamaşırım olursa olsun, benim için koton kûlotlann yeri başkadır. Aslında bence kesinlikle mükemmeller. Onların içindeyken kendinizi çok rahat hissediyorsunuz. Derinizi tahriş etmiyor, toplanmıyor ve kıyafetlerin altında fazlalık yapmıyorlar. Kalçanızda gayet gergin duruyorlar ve eğildiğinizde kıyafetinizden görünmeyecek kadar düşük belliler. Ayrıca bir sürü renk seçenekleri var.

Tabii ki sürekli onları giymiyorum. Genellikle spora giderken bence iyi bir spor sutyeni kadar gerekliler, bazen uyurken, bazen de hava yağmurluyken ya da erkek arkadaşım seyahatteyken giyiyorum. Rahat yazlık elbiselerle de, evi temizlerken de kullanılabilirler. Bazen çok sade olmalarının bir bakıma seksi olduğunu düşünmek istiyorum. Ama aslında böyle bir özellikleri yok. Ve bu durum onları daha az sevmeme neden olmuyor.

Tepeden tırnağa seksi olun!

SEKSİ İÇ ÇAMAŞIRI

Yazar Carole Radzivvill, seksi dantellerden vazgeçmiyor.

İpek külotlu çoraplar ve jartiyerler bence şimdilerde yine çok moda. Geçenlerde, bir arkadaşım sırf bu düşüncem yüzünden beni anti-feminist olarak niteledi. Ben! Siper gazetecisi, îki savaş görmüş, mülteci kamplarında yaşamış, askeri kreşlerde çocuklarla birlikte uyumuş ve üniforma giymiş kız. Ve bu kız aynı zamanda seksi iç çamaşırları giymeyi çok seviyor. En üst çekmecem, yarım küplü sutyenler, dantelli ve delikli külotlar, korseler, jartiyerler ve sayamayacağım kadar çok ipek külotlu çorapla dolu. Ama tüm bunları sadece özel günlere ya da bir erkekle yapacağım hafta sonu kaçamaklarına saklamıyorum. Onları, bana kendimi daha iyi hissettirdikleri için giyiyorum.

Çoğu bağımlılık gibi benimki de çok masumca başladı. Evimin yakınlarında Kiki de Montparnasse mağazası açılmıştı (seksi iç çamaşırlarıyla ünlü lüks mağazada 24 karat altın kaplama vibratör bile bulunuyor).

Siyah saten biyeli ten rengi ipek jartiyerimi asla unutamam, çünkü benim için bir ilkti. Onu satın aldığım gece, kendimi Bull Durham filmindeki Susan Sarandon gibi hissetmiştim. Jartiyer çoraplarını yavaşça giyerek jartiyere taktım, sonra rahat bir elbise seçip akşam yemeği için arkadaşlarımla buluşmaya gittim. Normalde de utangaç değilimdir, ama her nasılsa bu feminen iç çamaşırları bana kendimi çok daha güçlü hissettirdi. Ve özgüvenime tavan yaptırdı; erkeklerin jartiyeri seksi bulduklarını düşünüyorsanız, bir de kendine güvenin üzerlerindeki etkisini görün. Küçük bir miktarı bile çevrenizde pervane olmalarını sağlıyor.

Tabii Scarlett Johansson’un Lost in Translation filminin başında giydiği koton çamaşırlar da çekici olabilir ama sadece filmlerde. Gerçek hayatta fantezilere ihtiyacımız var ve bunun için bir erkeği beklememiz gerekmiyor. Seksapelinize sahip çıkmanız size güç verir ve feminizm de her şeyden önce güç demektir

1 yorum:

Dost Erkek dedi ki...

MERHABA, MUTSUZ VE DOYUMSUZ BAYANLAR... ADANA VE ÇEVRESİNDE YAŞAYAN REEL BİRLİKTELİK DÜŞÜNEN, GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN REEL İLİŞKİ ARAYAN SEKSTE SINIR TANIMAYAN VE NE İSTEDİĞİNİ BİLEN DOYUMSUZ BAYANLARI BEKLİYORUM...

0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01

MERHABA, BÜYÜK VE KALIN DÜŞÜNEN EVLİ ÇİFTLER ( FOTOĞRAF İSPATLI ) ARALARINA TEK ERKEK ARAYAN EVLİ ÇİFTLERE 3. OLURUM... 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR NOT: DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ TEK ERKEĞİM ! SKYPE ™: DOST_ERKEK01

* GRUP SEKS FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRME DÜŞÜNCESİNDE OLAN KARARLI SAMİMİ PAYLAŞIMA AÇIK GİZLİLİGE VE GÜVENE ÖNEM VERENLER

* EVLİ ÇİFTLERE 3. TEK ERKEĞİM !

* EVLİ ÇİFTLER ARADIĞINIZ FANTEZİLER BENDE...

* KOCASININ YANINDA BAŞKA BİR TENE DOKUNMA ARZUSU OLAN

* TOST OLMAYI ARZULAYAN BAYANLAR

* KARISI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE BAŞKA BİR TENE DOKUNURKEN ALDIĞI HAZZI GÖRMEK İSTEYEN BEYLER

* SİZİ TANIYAN SİZİN HASSASİYETİNİZİ BİLEN GİZLİLİĞE VE GÜVENE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ GÜVENİLİR SIRDAŞ SAMİMİ OLARAK TANIŞMAK İSTEYENLER

* 0545 352 25 52 ÖZELE AÇIK ! WHATSAPP VAR SKYPE ™: DOST_ERKEK01