26 Mart 2010 Cuma

İÇ ÇAMAŞIR HAKKINDA


Çoğu kadın ve erkek için iç çamaşırı çok önemli bir ayrıntıdır. Kimisi öncelikli olarak rahatlığı tercih ederek ayrıntılara fazla dikkat etmezken kimi kadınlar için de hangi kıyafetle hangi rengin ve modelin giyildiği ayrı bir önem taşır. Hatta çoğu zaman kadınların gerçek iç dünyasını yansıtır iç giyim.

Kadınların iç çamaşırı seçimindeki titizliklerinin nedeni, önce kendilerini seksi ve hoş hissetmek, ardından da eşlerini etkilemektir. Peki kadınların bunca uğraşı, saatlerini dükkanlarda geçirip kendilerine en yakışan çamaşırları bulmaya çalışmalarının erkekler için önemi nedir?

Erkeklere yöneltilen bu soruya ilginç cevaplar alınabiliyor. Kimisi, temizlikten başka pek önem vermediğini söylerken kimisi duruma, yere ve zamana göre olmadık şeylerin bile hoşa gidebileceğini ifade ediyor.

İç Çamaşır, kadınlar için olduğu kadar erkekler için de büyük anlam taşıyor.
İç giyim konusunda çoğu kadın açısından temizlikten sonra gelen en önemli şeyin şıklık olduğu biliniyor. Normal bir kıyafet gibi görünmese bile gizliliğinin getirdiği heyecan da kadınların hoşuna gidiyor.

En çok sevilen İç çamaşırlar...

Babydoll, mini ya da uzun bir elbiseyi andıran bir iç giyim modeli. Kombinezon altına giyilen tanga ya da G-string adı verilen arkası ip çamaşırlar ve tek parça mayoya benzeyen, kimi zaman bir tünik ile tamamlanan body'ler de kadın iç giyiminin en sevilen ürünlerinden.

Çoğu kadın için iç çamaşırı çok önemli bir ayrıntıdır. Kimisi öncelikli olarak rahatlığı tercih ederek ayrıntılara fazla dikkat etmezken kimi kadınlar için de hangi kıyafetle hangi rengin ve modelin giyildiği ayrı bir önem taşır. Hatta çoğu zaman kadınların gerçek iç dünyasını yansıtır iç giyim.

Kadınların iç çamaşırı seçimindeki titizliklerinin nedeni, önce kendilerini seksi ve hoş hissetmek, ardından da eşlerini etkilemektir. Peki kadınların bunca uğraşı, saatlerini dükkanlarda geçirip kendilerine en yakışan çamaşırları bulmaya çalışmalarının erkekler için önemi nedir?

Erkeklere yöneltilen bu soruya ilginç cevaplar alınabiliyor. Kimisi, temizlikten başka pek önem vermediğini söylerken kimisi duruma, yere ve zamana göre olmadık şeylerin bile hoşa gidebileceğini ifade ediyor.

Çamaşır, kadınlar için olduğu kadar erkekler için de büyük anlam taşıyor. 26 yaşındaki Alper, erkeklerin kadın çamaşırına çok önem verdiğini söyleyerek şöyle devam ediyor: “ Erkekler iç giyime deli oluyor. Mesela kafalarında taptıkları bazı renkler var. Bazılarını ise cok kötü buluyorlar. Hatta sırf iç çamaşırı yüzünden bir kızdan vazgeçebiliyorlar. Ben biraz daha ılımlıyım o konuda.”

İç giyim konusunda çoğu kadın açısından temizlikten sonra gelen en önemli şeyin şıklık olduğu biliniyor. Normal bir kıyafet gibi görünmese bile gizliliğinin getirdiği heyecan da kadınların hoşuna gidiyor. 28 yaşındaki Fatih’e göre, iç giyim ne kadar rahat olursa kişinin günlük yaşamına o kadar olumlu yansıyor.





Vücut çorabı alırken...

Tek parça olarak tüm vücudu kaplayan çoraplardır. Oldukça farklı ve baştan çıkarıcı modelleri vardır. Genelde file olarak üretilir. Hem pantalon hem de elbiselerle şık sonuçlar verir ve rahattır.

Günlük hayatınızda da bodystockings giyebilirsiniz. Özellikle dar giysilerin altında hem fantastik birşeyler giymek, hem rahat etmek hem de ne giydiğinizin giysinizin altından belli olmasını istemiyorsanız size vücut çorabı öneririz.

İşte vücut çorabı kullanmanın püf noktaları...

•Eğer mutlaka sütyen giymek istiyorsanız sütyeninizi bodystockingsinizin içine giyin. Sütyenler hassas giysilerdir ve teninizle arasına birşey girmemesinde fayda vardır.

•Bodystockingler günlük kullanımda da kolaylık ve rahatlık sağlaması açısından ağ kısmı açık olarak üretilir, bu nedenle bodystockingleri dışarda giyerken külotla birlikte giymeniz gerekebilir. Külotunuzu bodystockingsinizin dışına giyin. String ya da normal külot da giyseniz rahatlıkla üzerinize oturacaktır ve günlük kullanımda size kolaylık sağlayacaktır.

•Bodystockingsleri pantolonla da, etek ya da elbise ile de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak bodystockingsler genelde naylondan değil file ya da dantelden üretilir. Aslında bu nedenle hava geçirgenlikleri yüksektir, dayanıklı ve rahattırlar ama kışın, açık havada, eteğinizin altında sizi ısıtacağını ummak biraz iyimserlik olabilir.

•Bodystockinglerin bir avantajı da mini etekle size büyük rahatlık sağlamasıdır. İçinize külotlu çorap giymeden mini etek giyeceğiniz zamanlarda tek tercihiniz jartiyerli ya da hold-up (silikonlu) çoraplar olacaktır. Ancak bu tarz çoraplarla mini etek giydiğinizde çoraplarınızın dantellerinin gözükme olasılığı sizi rahatsız edebilir. Bodystocking giydiğinizde bu tarz bir ''görünme'' sorunu yaşamazsınız. Böylece içinize ne giydiğiniz farkedilmeden rahatlıkla istediğiniz kısalıkta etek giyebilirsiniz.


Seksi, çekici ve cezbedici olmanın basit ve keyifli bir yolu var: Birbirinden iç gıcıklayıcı iç çamaşırlarıyla içinizi güzelleştirmek… Nasıl mı?

Bakışlarını sizden alamayacak
Kıpkırmızı saten bir takım giyip kendini seksi hissetmeyecek bir kadın var mıdır? Peki buram buram seks kokan eşini / sevgilisini beğenmeyecek bir erkek var mıdır? Onu kırmızı satenin çekiciliğiyle kışkırtın ve sonra da fantezilerinin gerçek olmasına izin verin; Sizi kırmızı satenler içinde görünce cazibenize ve seksiliğinize dayanamayacak çünkü…


Dantelin cazibesi bir başka
Seksi iç giyim deyince aklınıza ne geliyor? Biraz geleneksel kalsa da tabii ki dantelli çamaşırlar çoğumuzun hala favorisi… Hele ki zengin takılarla bir kombinasyon yapınca, dantelin cazibesi erkeğinizin başını döndürecek.